Software vastgoed

Met vastgoed software is het beheren van meerdere panden goed te doen. Of je nu in het VvE bestuur zit, je huurbeheer overzichtelijk wilt maken of snel bij de technische gegevens moet kunnen, met de vastgoedbeheer software van Innovaware doe je dit allemaal met één systeem.

Onderdeel uit collectie

7

Maatwerk Software

Geschreven door
Karel van InnovaWare vertelt over Maatwerk Software
Karel Deij

Meer informatie nodig over Software vastgoed? Neem hieronder contact op!

Vorige blog

#API koppeling

Software koppelingen

Door · Matthias Benschop

Volgende blog

#Maatwerk Software

Softwarepakketten

Door · Matthias Benschop

Vastgoed software is makkelijk zaken doen

Vastgoed software maakt zaken doen een stuk makkelijker. We snappen dat er heel wat gegevens bijgehouden moeten worden van ieder appartement. Zeker wanneer je de huur zelf moet regelen kun je automatisering goed gebruiken. Urenlang de administratie doen is verleden tijd met de vastgoed management software van Innovaware.

 

Je regelt automatisch de incasso’s, doet de administratie voor de VvE, maakt documenten beschikbaar voor potentiële kopers, maar je kunt ook gelijk inzage geven in de financiële en technische onderdelen van je vastgoed.

 

Omdat je met een online omgeving werkt kun je overal je zaken doen. Zo kun je foto’s delen op afstand om geïnteresseerden van dienst te zijn.

 

Vastgoedbeheer software voor VvE

Als VvE krijg je te maken met heel wat papierwerk voor de objecten die je beheert. Het samenstellen van vergaderingen, elk jaar de financiële boekhouding op orde houden, de huurafrekeningen controleren, er komt heel wat bij kijken. Om dit zonder vastgoedbeheer software te doen is onbegonnen werk.

 

Laat Innovaware een programma maken wat je werk een stuk makkelijker maakt door middel van automatisering. Veel van de handelingen die je doet kunnen van tevoren ingevuld worden. Daarnaast wil je de administratie zoveel mogelijk beperken. Dit houdt het beheren van een VvE effectief. Zeker als iedereen binnen de vereniging goed moet samenwerken is het aan te raden om met dezelfde vastgoed software te werken.

 

Al je gegevens in de vastgoed management software

Met onze vastgoed software heb je alle gegevens bij de hand van je panden. Krijg direct inzage in blauwdrukken, plattegronden, foto’s, afmetingen, maar ook onderhoudscontracten of openstaande huurrekeningen.

 

Deze informatie neem je met je mee dankzij de mobiele applicatie. Wij kunnen ervoor zorgen dat de programma’s die jou vertrouwd zijn gewoon met je meegaan in de vorm van een mobiele app. Je hoeft niet meer te zoeken als je bepaalde technische of financiële details wilt weten van je appartementen. Of je het nu voor jezelf of voor derden beheert, vastgoed management software is onmisbaar.

 

Bespaar tijd met de vastgoed administratie software

De tijd die je nodig hebt voor administratieve werkzaamheden kan behoorlijk oplopen. Zeker wanneer je meerdere huizen verhuurt bespaar je veel tijd met de vastgoed administratie software. Met één systeem krijg je grip op alles wat met de boekhouding en administratie te maken heeft: een online omgeving met alle huuradministratie op een rij, inclusief het samenstellen van huurafrekeningen voor je eigenaren op basis van de gedane boekingen.

 

De incasso’s verlopen automatisch. Je zet je ze eenmalig in het systeem en hoeft er pas naar de kijken op het moment dat er wijzigingen gedaan moeten worden.

 

InnovaWare maakt jouw vastgoed software

Om je programma’s zo goed mogelijk te kunnen gebruiken is het slim om je oplossingen op maat te laten maken. Je maakt dan voor de volle 100% gebruik van je vastgoedbeheer software. Doorgaans als je standaardpakketten afneemt zitten er altijd wel functies bij die je niet gebruikt of instellingen die je niet helemaal goed kan neerzetten hoe jij het wilt. Het resultaat is vaak dat collega’s work arounds zoeken om toch iets te kunnen uitvoeren.

 

Door je vastgoed management software op maat te laten maken door Innovaware stop je het kostbare tijdverlies van suboptimale oplossingen. Je krijgt alles perfect ingedeeld in je bedrijf. We hebben genoeg ervaring met het maken van koppelingen waardoor we alles met elkaar kunnen verbinden. Iedereen werkt dan vanuit hetzelfde systeem. Interesse? Ga een gratis adviesgesprek aan met een van de experts.

 

Matthias van InnovaWare

Een vrijblijvend adviesgesprek inplannen?

Neem contact op!