Stage Software Developer

Full Time

Direct solliciteren

Functieomschrijving

Bij InnovaWare bieden we een boeiende stageplaats aan voor een Software Developer op MBO niveau 4. We zijn op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste stagiair die geïnteresseerd is in het uitbreiden van zijn of haar kennis in softwareontwikkeling.


Als bedrijf zijn we gespecialiseerd in het creëren van Portalen, waarbij we ons richten op diverse aspecten zoals planning, relatiebeheer, productie, urenregistraties, API-koppelingen, transport, inkooporders, voorbereidingen voor loonadministratie, bestandsbeheer en begrotingen.


Daarnaast werken we aan het ontwikkelen van Native Apps die beschikbaar zijn in de app/playstore. Bovendien zijn we actief betrokken bij het bouwen van geavanceerde webshops en het integreren ervan met onze eigen softwareoplossingen.


Wij bieden een uitdagende omgeving waar je de kans krijgt om betrokken te zijn bij innovatieve projecten en je vaardigheden te ontwikkelen.

Wat ga je doen?

Als stagiair Software Developer bij InnovaWare richt je je op het bouwen en verbeteren van geavanceerde CRM-systemen. Je krijgt de kans om jouw technische vaardigheden envenals je Soft-Skills verder te ontwikkelen.

Je belangrijkste taken omvatten:

Kom werken als Stage Software Developer Kom werken als Stage Software Developer

Over InnovaWare

Vanuit ons kantoor in Zuilichem bieden we nu maatwerk software-oplossingen en maatwerk websites. We zorgen dat de knoppen op de juiste plek staan, de functionaliteiten met elkaar samenwerken en dat alles duidelijk en overzichtelijk is. Onze klanten kunnen altijd rekenen op snelle support en een aanpassing is zo geregeld. We zijn trots op wat we doen en staan klaar om uw bedrijf te helpen groeien.

Foto van Matthias Benschop
Matthias Benschop

Mede-eigenaar | Specialist front-end

Foto van Karel Deij
Karel Deij

Mede-eigenaar | Specialist backend

Foto van Roald
Roald

Backend Developer

Foto van jouw?
Komt jouw foto hier?

Backend Developer

Wat wij bieden

Bij InnovaWare begrijpen we dat een leerzame stage cruciaal is voor jouw ontwikkeling als softwareontwikkelaar. Daarom bieden we een omgeving die jong, innovatief en leergierig is, waarbij we met jou meedenken en jouw groei centraal stellen. Hier zijn enkele voordelen die je kunt verwachten:

SBB Erkend leerbedrijf
Matthias van InnovaWare

Interesse gewekt?


Neem contact op!