Golden Nature & Henri Tijssen Transport

Golden Nature & Henri Tijssen Transport

Betreft

Applicatie met Webshop en API-koppeling Exact

Datum

zaterdag 25 november

Locatie

Lienden

Banner van Golden Nature & Henri Tijssen Transport

Transport, Relatie en Webshop beheer, Inclusief een naadloze intergratie met Exact Online

InnovaWare heeft in nauwe samenwerking met Golden Nature een uitgebreid softwarepakket ontwikkeld om hun bedrijfsprocessen te stroomlijnen. Met een focus op zowel de webshop als de applicatie, biedt onze oplossing een allesomvattend beheersysteem voor producten, orders, leveranciers en transport.

In de applicatie krijgt Golden Nature de controle over alle aspecten van hun bedrijf, van het toevoegen van nieuwe producten en het beheren van categorieën tot het bijhouden van foto-inzendingen en het volledige relatiebeheer, inclusief klanten, leveranciers en transporteurs. De applicatie faciliteert ook het beheer van Henri Tijssen Transport, waardoor een naadloze integratie tussen beide bedrijven mogelijk is.


Een opvallende functie van ons softwarepakket is de mogelijkheid om orders te beheren en klanten real-time op de hoogte te stellen van de status van hun leveringen. Transportopdrachten kunnen eenvoudig worden aangemaakt en toegevoegd, waarbij zowel klanten als transporteurs automatisch op de hoogte worden gehouden.


Wat onze oplossing echt uniek maakt, is de geïntegreerde API-koppeling met het Exact boekhoudpakket. Deze koppeling zorgt voor een naadloze verbinding tussen relaties, facturen en inkooporders, waardoor Golden Nature een gestroomlijnd financieel proces heeft. Dit draagt bij aan een efficiënte bedrijfsvoering en een hogere productiviteit.

Mockup bij Golden Nature & Henri Tijssen Transport Mockup bij Golden Nature & Henri Tijssen Transport

InnovaWare heeft met de ontwikkeling van dit uitgebreide softwarepakket voor Golden Nature een belangrijke bijdrage geleverd aan het creëren van een geïntegreerd, efficiënt en gebruiksvriendelijk bedrijfssysteem dat voldoet aan de unieke behoeften van hun bedrijf en de complexiteit van hun activiteiten.

Bekijk vorig project

Nooddouche de Betuwe

Bekijk volgend project

Hoveniersbedrijf Van Aken / De Tuyn-Kamer

Neem contact op!