Bestaande Software

Onze software die al wordt gebruikt

BEKIJK OOK - MAATWERK SOFTWARE -

Ook hebben wij bestaande software. Wat houdt dat eigenlijk in? Dat is software die wij al eerder hebben gebouwd en onder licentie uitbrengen. Dus een bestaande applicatie die voor meerdere bedrijven gebruikt kan worden!

INFORMATIE

Eenvoudige Tools, krachtige effecten

Denk hierbij aan de volgende projecten, wij realiseren en hebben onder andere meerdere projecten die onder licentie zijn uitgebracht:

Applicatie voor rijscholen

App voor hoveniers

App voor bedrijven

Software op licentie
Werkwijze bij bestaande software
WERKWIJZE

Hoe gaat InnovaWare, te werk bij bestaande Software?

Wanneer er interesse is in het verkrijgen van een licentie voor een van onze producten, nemen we graag de tijd om met de klant in gesprek te gaan. Onze prioriteit is om te begrijpen welke software het beste aansluit op de specifieke behoeften van de klant en hoe we dit optimaal kunnen configureren.

Dit proces is een kans voor ons om de klant te begeleiden bij het kiezen van de juiste softwareoplossing die naadloos aansluit bij hun bedrijfsactiviteiten. We willen ervoor zorgen dat de gekozen software niet alleen voldoet aan de huidige eisen, maar ook flexibel genoeg is om mee te groeien met toekomstige behoeften.

Na dit consultatieproces ontvangt de klant toegang tot onze software via een beveiligde inlog. Het mooie is dat onze licentieaanbieding zeer betaalbaar is, met een klein maandelijks bedrag. Hierdoor kan de klant direct aan de slag met de software, zonder grote investeringen vooraf. We zijn er trots op dat we op deze manier bedrijven kunnen helpen om efficiënter te werken en hun doelen te bereiken.

Bekijk hieronder onze meest recent opgeleverde projecten.

Maatwerk Software voor Van Den Oever Intern Transport

Van Den Oever Intern Transport

Maatwerk Softwareoplossing voor Van Heijkop Machinale Timmerwerken

Heijkopportaal

Maatwerk Webshop met reserveringsmodule

Nooddouche de Betuwe

Matthias van InnovaWare

Een vrijblijvend adviesgesprek inplannen?

Neem contact op!