Heijkopportaal

Heijkopportaal

Betreft

Maatwerk Softwareoplossing

Datum

zaterdag 9 september

Locatie

Gameren

Banner van Heijkopportaal

Maatwerk softwareoplossing

Het Heijkopportaal, ontwikkeld door InnovaWare, is een systeem dat de manier waarop Van Heijkop Machinale Timmerwerken werkt, volledig optimaliseert. We hebben een geïntegreerd platform gecreëerd waarmee de kozijnenfabriek elk aspect van hun bedrijfsvoering optimaliseert.

Dit systeem biedt Van Heijkop de mogelijkheid om hun productieprocessen te plannen, inkoopstrategieën te beheren, de werkplaats efficiënt te coördineren en transportroutes te optimaliseren, allemaal vanuit één enkele interface. Het Heijkopportaal is niet alleen een hulpmiddel, maar een strategische partner die meegroeit met de behoeften van het bedrijf en voortdurend wordt uitgebreid en verbeterd.

 

De functionaliteiten die het systeem onder andere bevat zijn de volgende:

 

1.     Locatie Tracking met GPS: Volg de locaties van objecten in real-time met behulp van Fleetsonline, wat handig is voor controle en beheer.

 

2.     Project- en Leveringenbeheer: Houd overzicht over lopende projecten en leveringen om goed geïnformeerd te blijven.

 

3.     Productieplanning: Plan efficiënt de productieprocessen en wijs projecten toe aan medewerkers.

 

4.     Afmontageplanning: Organiseer de afmontage van projecten op een efficiënte manier, zodat volledige vrachten voor chauffeurs worden georganiseerd.

 

5.     Inkoopbeheer en Projectkoppeling: Beheer inkoopactiviteiten en koppel ze aan specifieke projecten om kosten en voortgang te monitoren.

 

6.     Urenregistratie op Projecten: Laat medewerkers eenvoudig hun gewerkte uren registreren voor elk project, waardoor kosten en voortgang nauwkeurig bijgehouden kunnen worden.

 

7.     QR-codegeneratie voor Bokken: Genereer QR-codes en bevestig ze op specifieke objecten (bokken) voor eenvoudige identificatie in relatie tot leveringen.

 

8.     Klantretouren via QR-codes: Klanten kunnen eenvoudig retouren melden door QR-codes op de objecten (bokken) te scannen.

 

9.     Naleveringsgeneratie: Genereer eenvoudig naleveringen op basis van klantbehoeften om bestellingen snel en efficiënt te verwerken.

 

10.  Klantmeldingen voor Leveringen en Ophalen: Stuur automatische bevestigingen naar klanten betreffende leveringen en ophaalverzoeken om een professionele service te bieden.

 

11.   Voorraadbeheer: Houd bij welke benodigdheden nodig zijn voor specifieke projecten en zorg voor tijdige bestellingen.

 

12.   Bestandsbeheer: Beheer alle bestanden en tekeningen in het systeem. Dit zodat alles op 1 plek te vinden is.

 

Mockup bij Heijkopportaal Mockup bij Heijkopportaal
Mockup bij Heijkopportaal

Innovatie staat centraal in dit partnerschap, waarbij we samenwerken met Van Heijkop Machinale Timmerwerken om de grenzen van wat mogelijk is te verleggen in de kozijnenproductie.

 

Voor meer informatie over dit project kunt u ons altijd contacteren!

Bekijk vorig project

Van Den Oever Intern Transport

Bekijk volgend project

Nooddouche de Betuwe

Neem contact op!