Wie zijn wij ?

Wij zijn een softwarebedrijf gevestigd in Brakel.

BEKIJK ONZE - PROJECTEN -

Vanuit ons kantoor in Brakel bieden we nu maatwerk software-oplossingen en maatwerk websites. We zorgen dat de knoppen op de juiste plek staan, de functionaliteiten met elkaar samenwerken en dat alles duidelijk en overzichtelijk is. Onze klanten kunnen altijd rekenen op snelle support en een aanpassing is zo geregeld. We zijn trots op wat we doen en staan klaar om uw bedrijf te helpen groeien.

Het bieden van innovatieve software.

Onze passie is om innovatieve software te bouwen. We denken graag met u mee. Door de ontwikkeling heen geven we de klant steeds een update over hoe het ervoor staat. Dit zorgt voor een stukje transparantie en duidelijkheid.

Interrese in bedrijfssoftware?

Bent u geïnteresseerd in bedrijfssoftware op maat om uw bedrijfsprocessen te versnellen? Klik hier!

Interrese in bestaande software?

Of heeft u interesse in software dat wij al eerder hebben gemaakt en steeds wordt geüpdatet? Denk aan een planningsapp binnen uw bedrijf. Klik dan hier!

Kennismaken?

Heeft u ook interesse in één van onze diensten? Neem dan hieronder contact op met Matthias of Karel van InnovaWare. Wij staan klaar om u volledig te ontzorgen en mee op pad te nemen in het proces. Doe gerust een belletje!

Matthias Benschop

Specialist op het gebied van front-end
development.

Karel Deij

Specialist op het gebied van back-end
development.

Graag helpen wij u verder.

Omdat we al enige ervaring hebben met het optimaliseren van bedrijfsprocessen door middel van onze eigen software, willen wij u ook graag helpen met het vinden van een oplossing.

Start nu
Reviews

Wat klanten zeggen

Lia van Heijkop

Begin dit jaar zijn we in elkaar in contact gekomen over welke mogelijkheden er zijn omtrent "de planning". Karel en Matthias hebben mooie software geschreven om onze productie, inkopen, werkplaats en transport te kunnen plannen. Er wordt naar je geluisterd, ze denken met je mee! We zijn erg blij met onze software en als we nog meer "softwareprojecten" hebben weten we jullie te vinden!

Jan Meijer

Hier mooie website laten maken, super netjes! Dik tevreden

Ruben Griffioen

Geen tekst achtergelaten

Wim Heenck

Matthias van InnovaWare heeft mij geadviseerd bij het vormgeven van de inhoud van onze website. Daarbij luisterde hij naar wensen en bouwde hij naar volle tevredenheid. Daarnaast heeft hij ons ontzorgd door bijvoorbeeld voor licenties en software te zorgen die we nodig hadden!

Li -Anne

Wij hebben een positieve ervaring opgedaan en zijn een mooie, geen standaard website rijker! Er werd gevraagd naar onze eigen ideeën en vervolgens kregen we duidelijk en eerlijk advies. Als we tussendoor vragen hadden werden deze snel beantwoord! De website was snel gerealiseerd! Van mensen om ons heen hebben we veel positieve reacties gehad op de website.

Derrick Vink

We hebben meerdere projecten samen met InnovaWare succesvol afgerond. Duidelijke communicatie en altijd snel terugkoppeling.

Dennis Van Der Ham

In slechts 2 maanden tijd heeft Matthias van InnovaWare een prachtige webshop voor ons bedrijf gemaakt. www.nooddouchedebetuwe.nl Matthias heeft altijd met ons meegedacht in de opties en mogelijkheden die er waren. Wanneer wij in het proces vragen stelden kregen we daar snel reactie op. Wij zijn erg blij dat InnovaWare onze webshop/site heeft gerealiseerd!

Maarten Bloed

Veel plezier gehad met InnovaWare! Duidelijk, korte lijntjes en een goede prijs/kwaliteit verhouding Ze hebben een mooie en strakke website afgeleverd!

Matthias van InnovaWare

Een vrijblijvend adviesgesprek inplannen?